06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

Wat anderen over mij zeggen

Cindy heeft ons FAMO Jaarcongres ‘Anders dan anders’ geweldig ondersteund. Zij legt gemakkelijk goede contacten, neemt veel werk uit handen, denk mee, ziet zaken aankomen die zij ook actief oppakt, organiseert.

Ons congres is zeker door haar talenten goed georganiseerd.

G. Broekman

Concerncontroller, Gemeente Opsterland

Cindy is een zeer professionele, stressbestendige en plezierige persoon om mee samen te werken. Ze staat open voor de technische tips en aanpassingen. Daarnaast weet ze eenieder in zijn of haar rol te plaatsen met de daarbij behorende verantwoordelijkheid. En wel op zo’n manier dat het TEAM gevoel overeind blijft staan.

Richard Stokkink

Projectleider / Regisseur, ABC Scherm

Cindy, ik heb met veel plezier met jou samengewerkt in het team voor FSR. Naast de uitstekende uitvoering van je dagelijkse werkzaamheden, waardeer ik vooral je proactieve en zelfstandige werkhouding. Ik hoop in de toekomst nog eens met je te kunnen samenwerken!

B. Beekhof

Verenigingsmanager, FSR / MVO Prestatieladder, Atriumgroep

Proactief en zelfstandig! Cindy heeft 5 jaar voor mij gewerkt in verschillende rollen. Ik was bijzonder onder de indruk van de manier waarop Cindy de meest veelzijdige activiteiten schijnbaar moeiteloos kon managen. Een natuurtalent in het veel ballen in de lucht houden en overzicht behouden.

Elke werkgever mag zichzelf gelukkig prijzen met een betrokken collega als Cindy in het team.

C. Glerum

Director Operations, Foundation FSSC22000

Afgelopen jaren heb ik Cindy voor de Beveiligingsbranche (interim) en de vereniging VASN leren kennen als een zeer betrouwbare regelheldin. Plotselinge onvoorziene wijzigingen worden probleemloos opgelost.
– De branchemiddag van de Beveiligingsbranche, waar ook de V-Factor ‘verkiezing van de beveiliger van het jaar’ wordt uitgereikt, werd op het laatste moment door Cindy opgepakt en perfect geregeld.
– De opleidingen en bijeenkomsten van de VASN gingen – ondanks diverse coronaperikelen – gewoon door.
Cindy zoekt constructief naar oplossingen, is accuraat en denkt goed mee met de klant. Daarnaast is Cindy een prettige collega om mee samen te werken.

Gepke Haringsma

Verenigingsmanager, Atriumgroep

Als bestuurslid van de VASN heb ik Cindy leren kennen als een zeer kundige “regelaarster” wat betreft het organiseren van cursussen en opleidingen. Ze was de spin in het web en kon zeer goed en snel schakelen bij onverwachte omstandigheden, zeker toen in coronatijd de nodige uitdagingen op ons pad kwamen. Cindy zag geen problemen, maar Cindy zocht oplossingen; . Ik heb heel fijn met haar samengewerkt. Cindy kan snel schakelen en op een juiste wijze contact leggen met docenten en sprekers. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Ans Post

Bestuurslid , VASN

Cindy is een steun en toeverlaat, een secretaresse aan wie je met een gerust hart werk uit handen geeft, grondig, to the point en bestand tegen een gezonde dosis werkdruk.

R. van Winden

Verenigingsmanager, Atriumgroep BV

Ik heb het genoegen gehad om te mogen samenwerken met Cindy inzake het BiOND congres. Ik heb haar tijdens die periode leren kennen als iemand die nauwkeurig werkt, snel en adequaat reageert en handelt. Ik beveel Cindy dan ook van harte aan mocht je een professioneel iemand zoeken voor je evenement of congres.

Jochem Meijer

Accountmanager, Elma Media Groep B.V.

Cindy is erg goed in haar werk. Ze is proactief, houdt het overzicht en werkt hard. Cindy is daarnaast ook een hele fijne collega, betrokken, loyaal en iemand op wie je kunt bouwen.

E. Steenbergen

Ombudsvrouw, Maxima Centrum voor Kinderoncologie

Bij de organisatie van het jaarcongres ‘Anders dan anders’ van de FAMO, heb ik Cindy ervaren als een creatieve, flexibele meedenker, die een expert is op haar vakgebied.

Afspraak is afspraak en Cindy zorgt dat overal aan gedacht is en alles op rolletjes loopt. Ze laat niets aan het toeval over. Lijkt er een probleem te ontstaan, maakt niet uit waar en wanneer, Cindy lost het op.

Kortom, Cindy is een kanjer; ik heb fijn met haar samengewerkt!

M. de Veer

Personeelsadviseur, Gemeente Bernheze

Cindy was de backbone van MozFest 2022. Vanuit het BEE team verzorgde Cindy de technische ondersteuning van het Mozilla team. De klant liep met haar weg en ze mag zich na MozFest officieel RockStar Cindy noemen… zelfs met Corona onder de leden maakte ze het festival online tot een succes.

Saskia Steur

Eigenaar , BEE-Agency Amsterdam

Cindy werkt al enige tijd als secretaresse / ondersteuner voor mijn bedrijven en ze doet dat op een bijzonder plezierige manier. Ze is energiek, vlot, zeer digitaal vaardig en weet op precies het juiste moment de ondersteunende vraag te stellen en werk uit handen te nemen. Daardoor kan ik me meer richten op mijn inhoudelijke opdracht of het ondernemen. Cindy is een zeer gewaardeerde aanvulling in ons team.

Wouter Voshol

Eigenaar, Voshol, interim en advies, Kerk&Raad en Kerk&cetera

Cindy, zo’n topper maak je maar weinig mee. Zeer flexibel in haar werk, zit vol goede ideeën en heeft de touwtjes goed in handen. Altijd in voor een bak humor en tegelijkertijd zeer punctueel. De naam Regelheldin draagt ze met flair. Ik ben fan!

Karin Loeff

Eigenaar , Ideeënbureau Lydia maakt fans

Cindy heeft de afgelopen twee jaar TSOC op zeer professionele en plezierige wijze ondersteund. Zowel door diverse secretariaats- en communicatiewerkzaamheden alsook events. Mede door haar zijn in het uitdagende Corona-jaar de reguliere events prachtige en succesvolle online events geworden. Met als klapper het Annual Jubileum Event. Op Cindy kun je bouwen; niet alleen dat dingen tot in de puntjes zijn geregeld, maar ook door haar bijdrage in het creatieve voortraject.

Yvonne Schers

Voorzitter, TSOC

Ik heb Regelheldin Office Support structureel ingehuurd ter ondersteuning van mijn onderneming en bij privézaken. Zoals haar bedrijfsnaam al aangeeft is zij een echte regelaar. Cindy is in mijn ogen een next level assistent en allrounder. Zaken die ook buiten haar takenpakket vallen, pakt ze met beide handen op.

Ze staat voor kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Daarnaast is ze leergierig, betrouwbaar en iemand die altijd klaar staat voor haar klanten. Ze is een verlengstuk geweest voor mijn bedrijf en ik waardeer onze samenwerking. Ik beveel haar van harte aan.

F. Latumeten

Eigenaar, Project.control/Protonise BVBA

Ik zocht naar rust en overzicht in mijn digitale bezigheden. Cindy heeft mij uitstekend geholpen bij het ordenen van mijn Mac, het maken van formats voor mijn nieuwsbrief, workshops, Powerpoint en andere lay- outs. Ze maakte mijn testen die ik gebruik online invulbaar, schoonde mijn site op en plaatste daar een video. Allemaal zaken die mij veel tijd en moeite kosten of niet lukken.

Zij werkt snel en effectief. Cindy is correct in de communicatie en heeft een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Ik beveel haar van harte aan als je met je handen in de digitale haren zit!

B. van Rijsbergen

Eigenaar, Volhart Coaching

Cindy is een proactieve collega die echt ondersteuning biedt. Niet alleen voor secretariële zaken, maar juist ook op het gebied van evenementen- organisatie en professionalisering van werkwijze(n).

M. de Vries

Verenigingsmanager, Atriumgroep

Ik heb Cindy als een competente secretaresse leren kennen. Adequaat in het oppakken en afhandelen van zaken. Ze heeft een heel open en prettig karakter en is altijd in om er de schouders even extra onder te zetten.

Ze heeft tijdens het veranderingsproces binnen onze vereniging haar steentje bijgedragen en afgehandeld.

R. Vorenhout

Voormalig voorzitter , KNVvN

Cindy kwam op een cruciaal moment op ons pad. Zij heeft ons in de post-fusie-fase geholpen orde op zaken te stellen. Vanaf dag één was het haar missie mij als directeur te ontzorgen. Dat deed ze op een proactieve manier. Met haar kennis van en ervaring bij verenigingen wist ze welke administratieve procedures en (juridische) stukken benodigd waren en hield mij daarin scherp. Daarnaast was ze voor mij een sparringspartner in organisatievraagstukken en sollicitatieprocedures en leidde zij BiOND vanuit haar netwerk zelfs naar onze nieuwe communicatiemanager, wat een schot in de roos is gebleken.

Daar bleef het niet bij. Wij vroegen Cindy om ons eerste congres als nieuwe vereniging te organiseren. Het was een flinke klus waar veel vanaf hing – met 500 deelnemers, een plenair programma, 15 deelsessies en een grote Informatiemarkt. Cindy regelde alles wat er geregeld moest worden om van het congres een groot succes te maken. Daarbij moest ze rekening houden met veel verschillende belangen en belanghebbenden en een budget. Het beviel ons zó goed dat we haar voor het volgende congres weer gevraagd hebben!

Cindy is een nuchtere aanpakker met lef, die de naam ‘Regelheldin’ volledig waarmaakt. Maar ze is bovenal een warme sensitieve persoonlijkheid met veel oog voor de mensen met wie ze werkt.

Tessa Leonhard

Directeur, BiOND

Wanneer je met Cindy werkt, weet je zeker dat jouw evenement tot in de puntjes wordt geregeld! Ze kent de markt, weet waar ze het over heeft en houdt de meegegeven doelstellingen vanuit een organisatie altijd in haar achterhoofd. Haar betrokkenheid bij een organisatie is groot, waardoor ze echt onderdeel hiervan wordt.

Dus mocht je nog op zoek zijn naar een duizendpoot die jou kan ontzorgen en helpen met de organisatie van een (groot) evenement, kun je zeker bij Cindy terecht.

Fabienne Stuart

Partner, De Woonindustrie Events - Nieuwegein

Sinds 2019 ondersteunt Cindy de activiteiten voor ASTRIN en VNVF. Steeds in combinatie met enkele andere accounts. Dat vraagt een grote mate van flexibiliteit en planningsvaardigheden. Iedere klant is belangrijk en verdient aandacht. Soms allemaal op hetzelfde moment. Cindy baant zich een weg door de complexiteit van de verschillende werkzaamheden en zorgt ervoor dat iedereen krijgt waar ze recht op hebben.

Je kan gerust wat aan Cindy overlaten. Voor een project waar ASTRIN een Europese subsidie ontvangt, zorgt Cindy dat de deelnemers tijdig hun urenrapportages indienen en dat de halfjaarlijkse rapportages tijdig en correct ingediend worden. Een hele klus die ze geheel zelfstandig heeft georganiseerd en uitvoert. Ook het organiseren van een event kan je gerust aan Cindy overlaten. Daarin laat ze zien dat ze leuke creatieve oplossingen bedenkt en deelnemers en organisatoren tevreden zijn. Cindy is vrolijk, prettig in de omgang en stelt prijs op een goede relatie van mens tot mens.

Kortom, ik waardeer Cindy als mens en professional. Aan Cindy kan je veel uit handen geven en vertrouwen dat het goed komt.

G. Eg

Directeur en voorzitter, ASTRIN Smart Infra Academy en VNVF