06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

Regelheldin Office Support is er voor jou als ondernemer! Om die apen, beren en kikkers in jouw bedrijf te elimineren en jou weer peace of mind te geven. Zelfs al ben je een geboren chaoot 😉

Wel bekend toch? Het uitstellen van die ene klus, omdat het langdradig, vervelend of moeilijk is. Actielijsten met taken van weken, soms misschien zelfs maanden oud. Immers, zonder deadline geef je telkens prioriteit aan andere zaken. Je hebt structureel tijd te kort en wordt geleefd door jouw agenda. Hoe zou het zijn om je hier niet meer druk over te maken?

Zo kan een stukje achterstallig onderhoud uitgroeien tot een steeds groter obstakel en groeit jouw tekort aan tijd, rust en overzicht. Regelheldin Office Support gaat voor doelgericht, concreet en met een direct resultaat. Lekker praktisch! Logisch toch dat jij je wilt richten op de leukste kanten van jouw ondernemerschap en die klussen waar je energie van krijgt. Wees kritisch over waar je je tijd aan besteedt!

Werk niet harder, maar slimmer. Ik help je hier graag bij. Met welke leuke ondernemer moet ik beslist een keer koffie gaan drinken?

#officesupport #zzp #interim #allround #ondersteuning #hulp #uitbesteden #va #pa