06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

Hoe bewust ben jij? Als zelfstandig ondernemer knipper je eens met je ogen en dan is er alweer een week, maand of kwartaal voorbij. We worden regelmatig geleefd door ad hoc taken, onvoorziene situaties en vooral door onze zakelijke agenda. Word jij daar nou écht gelukkig van?

Jouw droom als ondernemer is, naast alleen nog maar die dingen doen die je leuk vindt en energie geven, om eigenaar te zijn van jouw tijd. De vrijheid om de 9 tot 5 mentaliteit tot de prullenbak te verbannen. Om tijd te hebben voor jouw gezin, te kunnen investeren in eigen groei en ontwikkeling of voor mijn part vier vakanties per jaar in jouw agenda te zetten. Het is immers jouw tijd en leven!

En? Lukt het jou om te doen wat nodig is om deze doelen te bereiken? Zorg jij voor jezelf, jouw gezin en onderneming? En ook in die volgorde? Of laat je je regelmatig, of misschien zelfs vaker, verleiden en ben jij een slaaf van jouw zakelijke agenda? Dan is dit jouw moment!

Pak de regie terug door een start te maken met onderstaande simpele stappen:

– Plan alvast dat lange weekend weg of die eerste vakantie van dit jaar in. Of doe het beide!,
– Werk je 32 uur per week? Blok bewust de werkdagen en -tijden in jouw agenda tot maximaal 32 uur. Werktijd is dan ook écht werktijd en vrije tijd is privé en heilig,
– Reserveer in deze werkblokken tijd voor prioriteiten, ad hoc zaken en de langdurigere klussen. Zo behoud je focus en creëer je rust.

Hoe bewust ben jij 2022 begonnen?

*#PA #VA *freelancer #interim #officesupport #bewustheid #balans #geluk #starten #doelen #2022