06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl
In april rondde ik de opleiding ‘Een succesvolle business als VA’ succesvol af bij VA school; de start van mijn bedrijf Regelheldin Office Support. Tijdens de opleiding werd het mij al snel duidelijk dat je als ondernemer echt niet alles zelf hoeft te doen, maar dat het fijn en efficiënt (!) is om taken uit handen te geven. Zeker als het om taken gaat waar jouw talenten niet liggen of die je niet leuk vindt om te doen.


Ik beleef weinig plezier aan cijfers en heb er ook geen talent voor. Daarom heb ik gekozen voor een samenwerking met een accountant om juist die taken uit handen te geven. Kan zij doen waar ze goed in is, in waarschijnlijk minder dan de helft van de tijd die ik eraan zou besteden, en kan ik mij richten op andere taken binnen mijn bedrijf. Wat mij betreft een win-winsituatie.

Zo stelde VA school een mooie lijst op van 250 werkzaamheden die je aan een Virtueel Assistent zou kunnen uitbesteden; de ‘not-to-do-list’. Laat jij je inspireren?

https://lnkd.in/dBRnn95

En als je denkt ‘Dat is wat voor mij!’ wacht dan niet langer en stuur mij een bericht via cindy@regelheldin.nl. Dan maken we van jouw ‘Not-to-do-lijst’ mijn ‘to-do-lijst’.

#ondernemen #VA #samenwerken #officesupport