06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

Onlangs las ik ergens dat een succesvolle onderneming een onderneming is die je dichterbij jezelf brengt. Ik voel deze uitspraak letterlijk tot in mijn tenen. Met de oprichting van mijn onderneming leer ik mezelf kennen op manieren die ik niet had verwacht bij aanvang van dit mooie avontuur. En ik weet steeds beter te benoemen welke oude jassen of omgevingen mij niet langer passen.

Dat het ondernemerschap niet alleen draait om de geldkraan en de uiteindelijke winst is mij al langer bekend. Het gaat om de grootste rijkdom; iets doen vanuit passie. Je dag vullen met die zaken die energie geven, balans en een gevoel van voldoening. Jezelf te omringen met mensen die je inspireren met hun persoonlijke groei en het najagen van grootse of kleinere dromen. Gedrevenheid, ambitie, een visie. Ik ben momenteel gezegend met bekende en nieuwe dromers om mij heen en we delen veel van deze mooie woorden.

Als groentje in ondernemersland kan ik concluderen dat, ook al ben ik pas net gestart, het jaar 2021 voor mij een mooi voorproefje was. Het smaakt naar meer.. zoveel meer.

Kom maar door 2022!

#VA #PA #officesupport #projectmanagement #eventmanagement #freelancer #interim