06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

Wat een week! Van 7 tot en met 11 maart was het jaarlijkse MozFest Virtual 2022; een virtueel festival gemaakt door en voor de MozFest community met als doel een gezond internet en betrouwbare AI.

En wat was het een eer om hier onderdeel van te mogen zijn! Wat een groots project en wat een fijn team; zowel de collega’s op afstand bij Mozilla en natuurlijk het lokale productieteam bij BEE Agency in Amsterdam. Met wereldwijd ruim 7200 deelnemers en bijna 460 discussies, workshops, optredens, sociale evenementen en meer om aan deel te nemen was het een geslaagde editie.

En ik heb weer veel geleerd! Over alles wat er komt kijken bij het stroomlijnen van zo’n groot aantal online sessies en de verschillende platformen en gebruikte tools ter ondersteuning van zo’n divers programma. En met de flexibiliteit, toewijding en het enthousiasme van alle betrokkenen, zowel bij de organisatie als de vrijwilligers, was het een fantastische ervaring die ik niet had willen missen. Mooi om te zien hoe alles bij elkaar komt tot één goedlopend geheel en goed resultaat.

Niet eerder maakte ik deel uit van een online evenement op deze schaal. Bedankt Mozilla Festival en BEE-Agency bv voor de mogelijkheid om deelgenoot te zijn van dit bijzondere project en hopelijk tot volgend jaar!

https://lnkd.in/eNd63GUq

Heb jij ondersteuning nog bij jouw (online) event? Ik help je graag verder!