06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

De afgelopen maanden deelde ik meer dan eens een terugblik op een evenement of congres op mijn social media. Mijn bedrijf heet dan wel Regelheldin Office Support, maar ik doe zeker meer dan dat!

Tijdens en na mijn HBO opleiding in congres- en eventmanagement werkte ik voor diverse congres- en evenementenbureaus. En ook daarna hield ik mij, werkzaam bij secretariaatsbureaus, vooral bezig met het organiseren van (zakelijke) bijeenkomsten, trainingen en evenementen. Daar ligt een stuk passie! Regelen, organiseren, in goede banen leiden en aanpakken.. daar houd ik van!

Zo was ik onlangs betrokken bij;

–       een virtueel festival met meer dan 7000 deelnemers en ruim 400 kennissessies wereldwijd,
–       een fysiek congres met een volle programmering, inclusief sprekers, theater, workshops, informatiemarkt en allerhande extra activiteiten,
–       en een formeel netwerkdiner met sprekers voor 140 aanwezigen.

Dus zoek je ondersteuning in de begeleiding of organisatie van één van jouw (online) events? Dan maak ik graag kennis met jou en jouw wensen!

E-mail mij cindy@regelheldin.nl.