06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

Komende week kijk ik terug op alweer de eerste zes maanden van mijn nieuwe pad; de opstart van Regelheldin Office Support. Op 1 april dit jaar liep ik met mijn officiële inschrijving het kantoor van de Kamer van Koophandel in ‘s-Hertogenbosch uit. Een hele stap, waarvan ik enige jaren geleden nooit verwacht had hem te maken.

Eind vorig jaar was ik vastgeroest. Mijn glazen plafond binnen handbereik en vastgehouden door de kaders en grenzen van mijn dienstverband. Ik wilde graag meer; meer mogelijkheden om te groeien, mezelf te ontwikkelen en uit te dagen. Maar vooral meer regie over mijn opdrachten, klanten en werkzaamheden en meer vrijheid om te kiezen voor die taken en mensen die bij mij passen.

De afgelopen zes maanden zijn een flinke leerschool geweest. Ik heb deze maanden meer geleerd dan de afgelopen 10 jaar in loondienst, want op eigen benen staan, keuzes maken en beslissingen nemen dat vergt, naar mijn mening, een flinke portie lef! Ik gaf mijn eerste pitch voor een forse groep onbekende mede-ondernemers (en haalde een opdracht binnen!), ging naar speeddates met potentiële opdrachtgevers en stak mijn hoofd regelmatig verder boven het maaiveld uit dan ooit tevoren. Ik zet mezelf op de radar, vergroot mijn on- en offline zichtbaarheid en krijg zo’n kick van alle nieuwe meters die ik maak! Ik leer fantastische nieuwe mensen kennen met grootse dromen en mag soms onderdeel uit maken van hun pad. Over een flinke dosis werkgeluk gesproken!

Op naar de volgende zes maanden waarin er hopelijk nog meer mooie mensen en opdrachten op mijn pad komen!

Samenwerken? Ik heb nog ruimte! Stuur mij een berichtje via cindy@regelheldin.nl.

#opentowork #zzp #va #officesupport #secretaresse #samenwerken #freelance