06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

YES, 2022 kan niet mooier van start, want Regelheldin Office Support heeft er twee nieuwe opdrachtgevers en een project bij! En met deze ontwikkelingen komt ook gelijk de volgende stap; ik ga 100% uit loondienst. Na bijna negen jaar ga ik Atriumgroep BV in Gorinchem, waar ik veel heb mogen leren en ontdekken, leuke collega’s en accounts heb gehad en waar ik mij vanaf dag één thuis heb gevoeld, verlaten. In het voorjaar van dit jaar schreef ik het al; “Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten zoveel meer te beleven valt”. Het was tijd voor meer regie, nieuwe uitdagingen en meer vrijheid om te kiezen voor de mooie dingen die op mijn pad komen. En dan nu met ook alle ruimte en vrijheid om precies dat te gaan doen!

Toen ik in april de deur uit stapte bij de Kamer van Koophandel stelde ik mijzelf één doel. Ik sprak met mijzelf af dat ik voor 1 januari 2022 volledig op eigen benen wilde staan. De eerste maanden lag de focus toch nog grotendeels bij mijn baan in loondienst. Op het moment dat ik besloot dat ik er echt voor wilde gaan, en de eerste urenvermindering doorvoerde in mijn contract, ontstond er een stroomversnelling. Vandaag ben ik dankbaar voor het vertrouwen van mijn nieuwe opdrachtgevers, mijn netwerk die zo waanzinnig met mij meedenkt en de support die ik all-over heb gehad in de aanloop naar dit moment.

Ready, set en go! Met 100% focus en hernieuwde energie op naar het nieuwe jaar. Behaal jij jouw doel(en) voor 2021? Ik hoor graag jouw verhaal!

cindy@regelheldin.nl