06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

Nog even, al zou je het niet zeggen met het weer van de afgelopen tijd, en dan breekt de zomerperiode aan. Hoewel ook dit jaar de vakantie er waarschijnlijk nog anders uit ziet dan voorgaande jaren, neem ik aan dat ook jij een moment van rust (en zon!) in de agenda zet. Belangrijk voor als je daarna weer volle bak vooruit wilt.

Als ondernemer is het niet altijd makkelijk om de boel even de boel te laten. Of je nu wel of geen medewerker(s) in dienst hebt. Je wilt dat jouw contacten en klanten ergens terecht kunnen met vragen op het moment dat jij even niet beschikbaar bent. En natuurlijk wil je liever geen achterstand in jouw administratie wanneer je weer aan de slag gaat.

Bedenk dan dat het ook anders kan! Regelheldin Office Support helpt je graag tijdens (school)vakanties met tijdelijke ondersteuning. Of het nou om een specifiek project, jouw agenda of e-mailbeheer gaat. Kun jij met een gerust hart op vakantie.

Klinkt goed? Stuur mij vandaag nog een PM. Jouw eerste stap naar een zorgeloze vakantie! En natuurlijk ook in te zetten bij langdurige ziekte, zwangerschapsverlof en bij drukke periodes.