06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

Per begin november heb ik er een nieuwe vaste opdrachtgever bij! Ik ga een toonaangevend bedrijf op het gebied van remote-werken ondersteunen als notulist. Als vast onderdeel van hun notuleerservice mag ik regelmatig op pad om verslag te leggen van (online) vergaderingen en krijg zo een kijkje in de wereld van hun klanten. Een mooie nieuwe uitdaging waar ik ongetwijfeld weer veel nieuwe mensen ontmoet en veel van leer.

Ik heb inmiddels meerdere fijne vaste samenwerkingen lopen, maar heb nog altijd tijd en energie voor meer! Beschikbaar voor langdurigere of interim opdrachten, eenmalige klussen of projecten.

Mijn talent? Regelen en organiseren, meedenken in werkprocessen, planning, dagelijkse ondersteuning, sparringpartner en meer. Waar heb jij behoefte aan?

cindy@regelheldin.nl; de allround ondersteuner voor jouw (nood)zaak!