06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

Gisteren was ik onderdeel van het Live Support team van Congress by Design in Harmelen voor het 37e EGOS Colloquium 2021 van het VU Amsterdam. Een online event met zo’n 2000 Internationale deelnemers die via een online event platform deelnamen aan workshops, keynote- en kennissessies, netwerkbijeenkomsten en sociale events.

Een flinke logistieke uitdaging met zo’n 84 aparte Zoomsessies per dag. Door onderdeel te zijn van het Live Support team mocht ik een bijdrage leveren in het efficiënt stroomlijnen en oplossen van alle voorkomende technische problemen en vraagstukken van deelnemers en sprekers in Zoom. Fijn dat ik mocht bijdragen aan dit mooie project!

Ben jij op zoek naar ondersteuning voor jouw (online) event? Ik help je graag! Mijn ruime ervaring in event- en congresmanagement zet ik graag voor je in. Stuur een bericht aan cindy@regelheldin.nl en dan spreek ik je binnenkort.

#event #team #support #zoom #helpdesk #freelance