06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

Regelaar, structuurmachine, ondersteuner, rechterhand, hoeksteen, verlengstuk van jouw bedrijf, sparringpartner, een basis om op te leunen en om mee te bouwen; geef dit beestje een naam!

In mijn vriendengroep en familie ben ik ook altijd dé persoon geweest. De persoon die altijd alles regelt en de handen uit de mouwen steekt. Zoals bij het op touw zetten van de kerststukjesactie voor de plaatselijke vereniging. Of door te ondersteunen bij de organisatie van de jaarlijkse barbecue van de vrijwillige brandweer, waar mijn vader vrijwilliger was. Ik was van de partij!

“Regelheldin” staat op mijn visitekaartje en uithangbord en dat is niet voor niks. Ik word gelukkig van investeren in mensen en samenwerkingen, waarbij ik ondersteunen, organiseren en samen bouwen en groeien als rode draad zie.

Ik ben er voor jou als ondernemer en mijn ruim 15 jaar ervaring als allround ondersteuner zet ik graag voor jou in, want samen kom je nou eenmaal verder.

Plan een (digitale) kennismaking in om de eerste stap te zetten. Dan kijken we samen hoe we een verschil kunnen maken in jouw onderneming.

#opentowork #officesupport #interim #secretaresse #interim #allround #VA #PA #assistant