06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

He duizendpoot, want dat ben je! Als ondernemer heb je nou eenmaal veel rollen te vervullen. Je bent namelijk niet alleen de eigenaar van jouw organisatie, maar je bent planner, administratief medewerker, salesmanager, marketeer, PA en ga zo maar door. Lukt het jou om van al die rollen een succesverhaal te maken?

Gister kreeg ik de vraag van een potentiële opdrachtgever wat mijn missie is met mijn bedrijf. In de basis wil ik ondernemers helpen om van hun bedrijf een succesverhaal te maken door voor hen één of meer van deze rollen te vervullen. Daar ligt mijn gedrevenheid en passie! Mijn missie is geslaagd als jij als ondernemer blindelings op mij vertrouwt dat ik zaken, naar jouw wensen en maatstaven, voor jou organiseer en regel. Dan heb jij ruimte voor het vervullen van jouw missie. Jij blij, ik blij.

Als samenwerkingspartner lever ik professioneel maatwerk en ben ik jouw rechterhand. Laat mij jouw geheime wapen zijn, want ‘Teamwork makes the dream work!’

Meer weten? Bel mij op 06-233 65 751.