06 233 65 751 cindy@regelheldin.nl

Toen ik bij mijn baan in loondienst mijn wensen om door te stromen naar andere werkzaamheden keer op keer opzij werden geschoven koos ik ervoor om mijn eigen pad te bewandelen.

Ik luisterde naar dat kleine stemmetje in mijn hoofd en volgde uiteindelijk mijn hart. Tegen al de mitsen en maren in sprong ik in het diepe en richtte Regelheldin Office Support op. Een zeer bewuste keuze, zodat ik die weg naar andere werkzaamheden en andere dromen wijd open kon gooien en ervoor kon gaan. Om mijzelf die vrijheid te gunnen om te ontdekken, groeien en vooral bloeien.

En bloeien doe ik! De afgelopen maanden zijn waanzinnig verlopen en ik kon mij geen betere start wensen. Met gave, interessante opdrachten, leuke mensen en mooie nieuwe ervaringen.

Vanaf maart komt er meer ruimte in mijn agenda voor nieuwe werkzaamheden. Dus ben jij nog op zoek naar ondersteuning in jouw bedrijf? Pak jij die vrijheid en kies jij er bewust voor om bepaalde taken af te stoten? Ben jij toe aan een volgende stap in jouw onderneming en kun je mijn hulp goed gebruiken?

Mail mij via cindy@regelheldin.nl. Dan spreek ik je binnenkort.

#opentowork #freelance #interim #va #pa #officesupport #officemanagement #secretaresse